AWB Gevelreiniging is een bedrijf met ruime ervaring in gevelreinigingsactiviteiten. AWB Gevelreiniging is een professioneel bedrijf dat werkt aan een schoon bedrijfsmilieu.

Wij bieden u èèn aanspreekpunt dit schept duidelijkheid en overzicht in de werkzaamheden.
Dit levert voor u al klant voordeel op; u regelt immers meerdere zaken via èèn bedrijf.

Of het nu gaat om ramen wassen, graffitireiniging, kunststofreiniging, kantoorschoonmaak of andere facilitaire diensten, AWB Gevelreiniging is er voor u!

  • Door onze ruime praktijkervaring staan wij voor kwaliteit, vakkundigheid en veiligheid.
  • Door de u aangegeven wensen van schoonmaak voor uw bedrijf, stellen wij een plan van aanpak op.

Hieruit volgt een duidelijk planning van gevelreiniging en/of schoonmaak werkzaamheden wat voor U als klant duidelijk en helder is.

AWB Gevelreiniging put met name uit ruime praktijkervaring, waaronder het reinigen van verschillende soorten gebouwen en projecten. Behalve de ervaring over het verkrijgen van inzicht over het reinigen en schoonmaak is er tevens ruime ervaring opgedaan in de verschillende expertises hiervan. Te weten;
Telescoopreiniger, Hangstellingen, Ladders Verschillende soorten hoogwerkers.

Om de eerste indruk van uw bedrijf tot een goede indruk te maken bij de bezoekers en of potentiële klanten van uw bedrijf is goed onderhoud van uw pand van groots belang. AWB Gevelreiniging staat voor dit belang want AWB weerspiegelt immers al uw wensen.

AWB Gevelreiniging staat voor kwaliteit, vakkundigheid en veiligheid;

  • Goede zorg van de schoonmaak,- en reinigingswerkzaamheden,
  • De werknemers zijn gediplomeerd en werken volgens VCA normen.
  • De werknemers zijn vriendelijk en beleefd naar de mensen op de werkvloer.
  • De contactpersoon is bij calamiteiten altijd bereikbaar.
  • De contactpersoon is verantwoordelijk dat uw wens wordt weerspiegeld.

De door u aangegeven wensen van reinigen voor uw bedrijf wordt weerspiegeld door AWB Gevelreiniging. AWB Gevelreiniging adviseert u graag en denkt met u mee in het maken van een juiste planning van onderhoud van uw pand. Door de deskundigheid en ruime ervaring is inzicht hierin snel gegeven. Uiteraard bieden wij u eventueel een vrijblijvende offerte aan, zodat u een indruk krijgt of uw wens door AWB Gevelreiniging wordt weerspiegeld.